Acasă este pentru mine unul dintre cele mai dragi și liniștitoare cuvinte. Pentru că înglobează în el atâtea MOMENTE, cele mai multe însoțite de arome plăcute, ce mi s-au lipit de suflet și m-au ajutat să „respir” când atmosfera din jur era prea apăsătoare. Apelez deseori la acest colac de salvare, gândindu-mă la un MOMENT impregnat cu parfumul de acasă. Casa de la Plenița este unul din locurile de ACASĂ, unde cred că mă încarc cel mai mult cu energie și de unde am un bagaj impresionant de parfumuri și arome legat de toate anotimpurile și de toate momentele zilei. Dintre toate însă, primăvara excelează cu miresmele ei.

Verdele crud de martie

Colecția Momente

Mirosul de iarbă crudă m-a ajutat și mai mult să testez Colecția Momente creată de Aroma Land în această primăvară. Am descoperit un univers de miresme și parfumuri, suave și intense în același timp, fiecare cu o personalitate aparte, ce mi-au provocat simțurile. Așezată pe iarbă și mirosind uleiurile înmiresmate, îmi imaginam că sunt un ilustru parfumier ce scoate pe piață creația vieții lui .

Armonie de primăvară – Colecția MOMENTE

Așadar, ce include Colecția Momente de la Aroma Land ? 6 combinații inedite de uleiuri parfumate, fiecare imaginând un moment care să aducă energie și bucurie de viață :

  • PASIUNEîmbină armonios notele exotice ale orhideei cu parfumul oriental lemnos al santalului pentru momentele în care vrei să te înconjori de iubire.
  • DORINŢĂ aduce împreună spiritul oriental din aroma de mosc cu delicateţea parfumului de trandafir pentru momentele în care îţi aşterni visurile în univers.
  • INSPIRAŢIEcombinația între mireasma fermecătoare de aloe vera și notele dulci de vanilie te îmbie cu delicateţe spre visare şi creativitate
  • OPTIMISM împerechează parfumul floral al lavandei cu notele energizante şi mediteraneene ale salviei pentru momentele în care vrei să te înconjori de energie pozitivă
  • VITALITATE combinaţia jucăuşă dintre mireasma florală a violetelor și notele dulci ale fructelor de pădure îţi oferă doza de energie necesară pentru a excela
  • CLARITATEtriunghiul înmiresmat ce conține parfumurile delicate ale gardeniei şi bergamotei cu notele proaspete şi mediteraneene ale mentei te ajută să-ţi pui ordine în gânduri şi să te reîntorci la tine. 

Ce aleg eu din Colecția Momente

Sunt o nehotărâtă. Mai ales când mi se cere să îmi aleg ceva, din mai multe ceva-uri, toate minunate și fantastice în felul lor. La fel și cu Colecția Momente. Aș alege PASIUNE pentru exotismul orhideelor. Sau mai bine INSPIRAŢIE pentru că iubesc aroma de vanilie. Dar ce bineee miroase OPTIMISM, cu acea armonie între lavandă și salvie ! Iar VITALITATE parcă mă teleportează într-o câmpie de violete savurând un ceai de fructe de pădure. Și totuși, ce uluitoare CLARITATE imi dă uleiul înmiresmat creat prin îmbinarea gardeniei, bergamotei și mentei !

Colecția MOMENTE

Dar parcă DORINŢĂ, cu acea împerechere grațioasă între aroma de mosc și cea de trandafir, este Momentul cel mai apropiat sufletului meu. Pentru că se potrivește cel mai bine în decorul de ACASĂ , unde trandafirii, cu delicatețea, coloritul și parfumul lor inconfundabil, sunt suverani .

Vă invit să încercați și voi parfumurile cuprinse în cele 6 MOMENTE. Este imposibil să nu găsiți măcar unul dintre ele care să vă creeze o stare de bine și pe care să-l alegeți pentru a vă înmiresma spațiul, aducându-l mai aproape de primăvară.

Să vă bucurați de toate MOMENTELE minunate din viața voastră,

Diana Nedelcu

One Thought on “Colecția Momente și aromele de acasă”

  • Ce bine a fost sa dau o raita pe acasa! Mi a placut si povestea cu ilustrul parfumier. Si legatura dintre mirosuri si emotii si elanuri de viata, excelent !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *