Sunt ceva ani buni de când nu am mai fost interesată de piața imobiliară, deoarece am avut alte priorități. Am auzit însă, în jurul meu, multe povești nu tocmai cu final fericit, și care i-au costat multă energie și nervi pe cei implicați, despre tranzacțiile imobiliare. Și cum în viitorul apropiat va trebui să interacționez cu acest domeniu (crește copilul, cresc și pretențiile), am răspuns cu interes invitației de a asista la evenimentul de lansare Blitz în Craiova.

Blitz – scurtă carte de vizită

Blitz vine de la Cluj. Și aproape tot ce vine de la Cluj e de bine, pentru că orașul a cunoscut o dezvoltare fără precedent, în ultimii ani. Dar cred că o carte de vizită este necesară pentru a vă da seama că Blitz este un jucător important pe piața tranzacțiilor imobiliare din România. Compania a fost fondată în 2011 și acum se constituie într-o rețea puternică și stabilă cu birouri în Cluj, Brașov, București, Timișoara, Sibiu, Craiova, Arad, Oradea, Iași, Constanța, Târgu Mureș și Dubai. Știu, Dubai nu s-a mutat în România (aș vrea eu ) dar Blitz a intrat pe piața imobiliarelor de acolo și nu-i merge deloc rău. Dar despre asta, vă povestesc mai târziu. Ceea ce mi se pare ouau la Blitz este că oferă servicii integrate în domeniul în care activează. Acest concept mi e pare supersmart și din păcate prea puține companii din România îl practică. Cei care apelează la Blitz au asistență juridică și consiliere financiară gratuită, facilitare de servicii de design interior, servicii de mutare și de curățenie, dar și reduceri de până la 100% la produse și servicii oferite de cei peste 700 de parteneri ai Blitz din peste 44 de domenii de activitate. Pe scurt, scutești TIMP, NERVI și ENERGIE pentru că niște OAMENI PROFESIONIȘTI te ascultă, te consiliază și te ajută să iei cele mai bune decizii în alegerea locuinței și în decorarea ei, ca să nu mai adaug că nu mai dureri de cap cu găsirea unui notar/avocat sau cine îți mută mobila, cine îți zugrăvește și cine îți face curățenie.

Blitz Craiova, de un an pe piață și în top tranzacții la nivel național

Evenimentul prin care Blitz Craiova s-a lansat oficial mi-a confirmat încă o dată zicala „omul sfințește locul”. Omul este Ana-Maria Cruceru – Franchise Manager Blitz Craiova și în momentul în care o cunoști îți dai seama că este open-mind. Este tânără, zâmbitoare, cu un discurs concis, direct și cu mult umor. Spun asta pentru că absolut toată lumea care a vorbit la eveniment, de la Cătălin Priscorniță – CEO Blitz (adică the Big Boss), la Camelia Șucu cunoscut om de afaceri până la cei mai noi brokeri imobiliari de la Blitz Craiova, i-au adresat un cuvânt de mulțumire. Și când Ana Maria Cruceru a anunțat că după 1 an de la înființare biroul din Craiova se situează pe locul 2 după Cluj, în ceea ce privește valoarea tranzacțiilor imobilare, îți dai seama că aprecierile la adresa ei nu sunt gratuite.

Ana Maria Cruceru, prezentând strategia Blitz Craiova -sursa foto

Ana Maria Cruceru a mărturisit că după 8 ani de stat acasă în concediu pentru creșterea copiilor, își dorea un bussiness inovativ, în care să-și folosească energia și creativitatea . A bătut palma cu șeful de la Blitz, a deschis biroul în Craiova și a recrutat tineri care nu mai lucraseră până atunci în imobiliare. Rezultatele au fost surprinzătoare, după cum am mai spus, oltenii situându-se pe locul 2 în clasamentul tranzacțiilor Blitz, pe țară. Asta înseamnă că Blitz reprezintă o echipă de profesioniști pentru imobiliare Craiova, care a reușit să câștige încrederea clienților și să fie credibilă pe piața de profil. Și nu este un lucru ușor atâta timp cât, fiind situat în sud, Craiova nu are o cotă foarte ridicată pe piața imobiliarelor iar oltenii sunt destul de suciți când vine vorba de luarea unor decizii în care sunt în joc sume importante de bani. Și pentru că vorbim de seriozitate și profesionalism, Blitz Craiova oferă periodic tuturor celor interesați informații despre evoluția prețurilor apartamentelor, în cartierele Craiovei.

evoluția prețurilor la apartamente pe pm în cartierele din Craiova – sursa

Dacă prezentul arată bine în cifre pentru Blitz Craiova, echipa are planuri ambițioase și pentru viitor . La finalul lui 2022 și-au propus o cifră de afaceri de 1 milion de euro din comisioane și 35 de brokeri imobilari, iar în 2023, 2 milioane de euro din comisioane și o echipă cu 60 de brokeri. Blitz Craiova continuă să facă recrutări, iar dacă credeți că vi s-ar potrivi un asemenea job, puteți să aplicați aici. Ce mai trebuie să adaug este că toți cei intră în echipa Blitz beneficiază de sesiuni de training pentru dezvoltare profesională și susținere și coaching din partea echipei manageriale. În plus din acest an, compania organizează cursuri de agent imobiliar, recunoscute de Ministerul Muncii.

Blitz te ajută să îți iei teren în Dubai și oriunde dorești în lume

Sună frumos, nu-i așa ? Sigur, acum nu vă înghesuiți, că nimic în lumea asta nu e gratis și în special în Dubai sau în alte superdestinații din lume. Mesajul era că Blitz are deja un birou în Dubai și că românii sunt interesați să investească acolo . Cătălin Priscorniță – CEO Blitz a declarat că Dubai este considerat al doilea cel mai sigur oraș din lume , care înregistrează anual 20 milioane de turiști și unde se construiesc 65 000 de proprietăți pe an . Pentru o investiție de 500.000 de euro, autoritățile oferă o reședință pe 10 ani, și având în vedere criteriile stricte prin care se acordă această facilitate, oferta este foarte tentantă . Cu alte cuvinte Blitz Craiova nu va vinde doar pe piața locală , ci brokerii de aici vor putea face tranzacții în întreaga lume. Și zic că este super comod și sigur să cunoști un broker imobiliar din orașul tău, în care ai încredere și care să te ajute să îți cumperi casa visurilor tale aici sau oriunde în lume, fără multă bătaie de cap.

Să fiți sănătoși și fericiți și să alegeți tot timpul un profesionist pentru deciziile majore din viața voastră !

Diana Nedelcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *