Când primesc cadouri (atenție, la plural, da ? ) sau când le ofer am o stare de bucurie aparte. În special, când sunt cadouri surpriză și realmente reprezintă un moment de fericire pentru mine sau pentru cei care le primesc. Sentimentul acesta l-am trăit încă de mică și continui să mă emoționez când mi se oferă ceva. Și acum când scriu aceste rînduri, îmi dau seama că atunci când dăruiesc ceva unui copil, bucuria lui mi se transmite exponențial. Și cum sărbătorile fără cadouri parcă nu sunt pe de-a întregul sărbători, dacă ați lăsat pentru ultimele zile achiziționarea de surprize pentru cei mici, vă vând eu un pont : magazinul SMYK All For Kids Craiova din cadrul Electroputere Parc Mall, Calea Bucuresti. 78 C-D

SMYK All For Kids Craiova are o ofertă generoasă de Paște, care este valabilă până pe 25 aprilie. Practic, reducerile merg până la 50% la haine și încălțăminte pentru copii, jocuri și jucării, seturi LEGO, biciclete, trotinete și alte jucării de exterior. Segmentul de vârstă căruia i se adresează magazinul este de 0-14 ani și vă asigur că sunt atât de multe produse drăguțe, colorate, sclipicioase, pufoase, încât este imposibil să nu achiziționați ceva.

Am dat o raită prin magazin și evident m-am oprit la raionul de păpuși și rochițe de petrecere și mi-am adus aminte de toate listele de cadouri pe care le făceam părinților mei în copilărie. Oferta este superdiversificată, încât dacă nu aveți un bilețel cu dorințe, cred că o să vă fie destul de greu să vă hotărâți. Anyway, păpușile și jucăriile sunt superfrumoase și indiferent ce alegeți, veți face un copil fericit.

Cred că SMYK All For Kids Craiova este cea mai bună și rapidă soluție pentru a umple cu cadouri tolba Iepurașului de Paști pentru copiii care vă sunt dragi. În același loc găsiți haine, jucării, încălțăminte, accesorii pentru copii dar și cărucioare, scaune de masă, scaune de mașină, produse cosmetice, etc. În plus, prețurile sunt pentru toate buzunarele prin oferta de Paști care are reduceri consistente .

Dăruiți cu drag cadouri copiilor din jurul vostru pentru că bucuria lor vă va încărca cu energie pentru toată ziua !

Diana Nedelcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *